Energiekosten verlagen? Vraag tochtstrips (én meer!) aan

12 januari 2023

Wist je dat je als huurder van Veenvesters (voorheen Stichting Huurdersbelangen VWS) een aantal energiebesparende maatregelen kunt aanvragen? Dit is kosteloos.

Ga naar de website van Veenvesters en klik in het rode vlak op ‘ Aanvraag energiemaatregelen in uw woning’. Vervolgens kun je een aantal zaken aanvragen, zoals het laten aanbrengen van radiatorfolie, tochtstrips of een brievenbusborstel. Of je kunt kieren rondom je kozijnen laten afkitten.

Het zijn kleine maatregelen, maar ook die leveren met de huidige energieprijzen mooie besparingen op. Stuur je aanvraag in en Veenvesters maakt een afspraak met je.

Zonnepanelen

Ook kun je vragen of je woning geschikt is om er zonnepanelen op te plaatsen. Als Veenvesters positief reageert op je aanvraag, ga je €2,- per maand per zonnepaneel betalen. Maar je begrijpt dat je hiermee honderden euro’s per jaar kunt besparen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de dakconstructie. Dien je aanvraag in via het contactformulier op de website van Veenvesters.