Fusie Veenendaalse Woningstichting

7 juni 2022

Vanaf vandaag gaan Patrimonium woonservice en de Veenendaalse Woningstichting samen verder als één organisatie. Veenvesters is de nieuwe naam. Een combinatie van Veense huisvesters. Want dat is wat we zijn. Al meer dan 100 jaar werken we aan goede huizen en fijn wonen in Veenendaal. En als één organisatie kunnen we ons werk nog beter en efficiënter doen.

Onze naam verandert en we gaan samenwerken op één kantoor. Dat betekent nieuwe contactgegevens, maar verder verandert er weinig voor de huurders. Wat er wel verandert, zetten we hieronder op een rij.

Nieuwe contactgegevens

Naam

Veenvesters

Adres

Boompjesgoed 20, 3901 MJ  Veenendaal

Telefoonnummer

0318 557911

E-mail

info@veenvesters.nl


Nieuwe betaalgegevens

Bankrekeningnummer

NL24 RABO 0365 1940 50


Betaalt u automatisch?

Dan wordt de huur iedere maand automatisch afgeschreven. Als je dat zo wilt houden, hoef je niets te doen. Het bankrekeningnummer veranderen wij voor je. Heb je vragen over het betalen van de huur, stuur dan een e-mail naar huurzaken@veenvesters.nl.

Betaal je niet automatisch?
Dan maak je iedere maand zelf de huur aan ons over. Of je hebt een periodieke overschrijving geregeld met je bank. Als je dat wilt blijven doen, moet je vanaf nu gebruikmaken van het nieuwe bankrekeningnummer: NL24 RABO 0365 1940 50.

Je kunt ons ook machtigen om de huur automatisch van je rekening af te schrijven. Dat is makkelijk en veilig: je vergeet nooit te betalen, je kunt een afgeschreven bedrag binnen 8 weken laten terugboeken en je kunt een machtiging ook eenvoudig weer intrekken. Je kunt ons machtigen via de kaart op onze website: veenvesters.nl/machtiging. Heb je vragen over het betalen van de huur, stuur dan een e-mail naar huurzaken@veenvesters.nl.

Nieuwe website
Vanaf nu is er ook een nieuwe website: veenvesters.nl. Daarmee kun je veel zaken snel en makkelijk met ons regelen. De komende weken verbeteren we de website verder en breiden we de mogelijkheden ervan uit.

Op onderstaande foto zie je de onthulling van het nieuwe logo.

Heb je vragen?
Op veenvesters.nl vind je de antwoorden op vragen die ons veel worden gesteld. Wil je iets anders weten? Bel dan met 0318 557911 of mail naar info@veenvesters.nl. We helpen je graag!